Fredag och SOLEN SKINER, idag igen !!!

Det får bli en tur till Jersey shore premium outlet . Vila kropp, ögon och njuta av kylan i bil och i butikerna =)

Torsdag,,, ojojoj Sol o Vind

Solen är så stark o man märker inte förrän det är för sent,,,,, inhandlat bättre aftersun lotion, kan nog behövas! Använder solskydd 30 ,,, men det är nog inte tillräckligt 😣 Stranden är fin o allt är så välordnat, duschar,toa, parkering. Dock kostar det 5$ /Pers. Men då ingår Baywatch 😉 Mexicansk mat passar sönerna till lunchen o middag äter vi hemma!

Onsdag, nu känner vi oss som hemma !

- "var jag än lägger min hatt, där är mitt hem".  Några av oss har varit en sväng till Atlantic city,,, andra har slappat på hemmaplan, fixat inhandling o HÄMTAT HEM RICKARD <3 <3 <3
 
Vi har en mkt trevlig dansk granne, Arne med fru. Vi får låna deras pool och John har fått paddla med deras kajak. En skön o solig dag som avslutas med grillad "Tuna" supergott !!

Kram till er där hemma,, vi längtar inte hem ännu =)   
 
 

En lugn o skön tisdag,,,

 
 
Inte någon strand idag,,, lite molnigt men ca 27 grader. Blev en tur till Toms River mall, handla lite, det är inte mycket folk. Amerikanarna har inte ledigt o här är det nästan bara amerikanare. Så lugnt! Lite strul med en av bilarna,, men hoppas det löser sej imorgon. Imorgon lämnar Rickard sin lägenhet på Manhattan o tar bussen till oss ,, tror jag 😀

Hemma


Måndag, en dag på stranden Lavallette

Sovit gott o efter frukost i huset (på Bergen Ave) åkte vi bron över till Long beach Island. Så fint o så fina hus! Var på strandeni 3 timmar,,, vill ej "bränna" oss. VI FÅR SE IMORGON 😎 Nu blir det snart grillad kyckling i vår garden,,,som mest består av plattor o polerad sten
👙🏊

Bye,bye New York Söndag

 
Så var det dags att få riktig semester. Vi lämnar NY för att semestra i hus vid kanal. Det gick bra att köra hyrbil på Manhattan o vi tog oss till slutdestinationen, Toms River. Har nu grillat hamburgare o njuter av en god kall IPA "Gåsen" öl. Temperaturen är ca 27-32 grader (ute alltså,,,inte ölen 😉) 

Midsommardagen 🍀🌻🌼🌻🍀

 

Midsommardagen 🍀🌻🌼🌻🍀

Kul dag ! Gått ca  2600steg, åkt spårvagn o båt. Ellis Island, där våra utvandrare blev i land. Mkt Intressant! 
Chinatown, Little Italy o High Line railway,, så mycket att se o uppleva !!  Nu ska vi sova sista natten i lägenheten, sover gott o det är sköna sängar. 

NY

 
 

Torsdag, tur det finns aircondiction

Vilken sommarvärme! Varit på Time square o Rockerfeller center. Man blir imponerad av allt folk ,,neonskyltar,,, bilar ,,, jaa allt !  Så var det dags för Broadway, Phantom of the opera. Vilka scenerier o vilken musik! Kul att uppleva 👻

Onsdag, ännu en intensiv o rolig dag 💚

Vaknade ganska tidigt, frukost hemma i lägenheten . Ut o skaffa taxi för att åka till Empire state buildning. Fina kvarter att gå i. Mysigt att fika o ta en öl, för det är varm 😰. Ännu en tur med taxi till Wallstreet o Ground Zero. Usa har gjort ett bra jobb med minneskvarteret som drabbades. Gick till färjan som sen tog oss till I Staten island. Så "tunnelbanepremiär" hem till Harlem.
Båsor på fötterna o onda knän,,,, jaja det får man tåla 😂

En rolig o intensiv dag, tisdag. 💙

Promenad till o i Centralpark. Varm o soligt ca 30 gr. 
Träffade Rickard vid hans lunchtid.Vi blev Vip gäster o fick komma in i Naturhistoriska museet!
Rickard o Mikael visade sin arbetsplats. Så gick vi runt på museet. När Rickard slutat jobba o museet stängt, visade han oss Domen, Hayden planterium. Emmet Carter, Micke o Rickard visade filmen de jobbat med. Fantastiskt!!! 
 
 Kvällen avlutades med En avkopplande stund på trappan till vår lägenhet. Firade Anders som har födelsedag !
 
 
 
 

Gott !


Lyxig o god frukost.

Sovit gott, men vaknat tidigt. Satte på kaffe kl 6, kunde vi inte sova längre 😅 Nu har vi ätit en god rejäl frukost.
 
Planet kunde inte landa igår, då det var thunderstorm över NY. Så vi fick cirkulera ca 1 tim. Sedan taxi till Harlem, där vår hyresvärd väntade. 

Härlig måndag o resan till NY kan börja!

Senast vi var i NY firade vi Jul, Nyår o 50 årsdag. Det ska bli lika roligt den här gången
Den här gången stannar vi dessutom två veckor i New Jersy, Toms River i hus vid kanalbanken !

.....så är vi på väg ytterligare en gång !!!!


 
Tänk att vi ska åka till18/6 2017 New York Upper Manhattan  o  25/6 till New Jersey (Toms River) !! 

Ska bli så kul att se Rickard igen!  Han gör sitt Examensjobb på Naturhistoriska Museet NY.
 
 

RSS 2.0