Tack för denna gång USA !

Det har varit en mycket bra och innehållsrik semester ! Det allra bästa är trots allt vädret o all vänlighet man möter ! New York och New Jersey har verkligen levererat ! ! Tack för att ni följt med oss på vår resa / Kram till ER Anna, Kent, Monica, Anders, John o Rickard

Tisdag 4 July


Onsdag,, tiden går fort 😕

Nu packar Rickard för fullt. Vi ska skjutsa honom till Toms River busshållplats, så åker han till Newark air port. Hemma i Sthm inatt.  Känns lite lustigt att,,,, men vi åker ju hem imorgon .. 
 
 
 

Måndag, Semesterns varmaste dag ! ?

Idag satsade vi på att vara på stranden,,,, så gjorde visst många andra också ! Parkeringen var nästan full o stranden var full, när vi kom vid 10.30 tiden. Solparasoller överallt o de flesta har med sej solstolar. Tyvärr är ju alla parker o vissa badplatser fortfarande stängda. Mycket lite vind även idag,, överallt står det att det är 32 gr varmt, men det måste vara mycket mer, gissar närmre 35grader.
 
Idag var havet iskallt o sanden är het. Det gick knappt att bada, jätte lustigt ! Vi klarade av ca 2,5 timme så var vi helt Slut 😥 Nu har vi vilat o ser fram emot ett restaurangbesök till kvällen. Det är ju 4 july imorgon! Tur att vårt hus har klimatanläggning!

Bildbevis


Söndag vilken härlig dag 😀

Idag var alla uppe tidigt! Vi var bjudna att åka med i grannarnas segelbåt. Såå Härligt 🌞🌞🌞 Tyvärr var det inte så mycket vind, utan vi slapp hissa bom seglet,, det var kanske kanske tur för oss ..? Vilket väder, vilka hus, vilka båtar o så trevliga o hjälpsamma människor = Underbart 💛 Det var också intressant att höra o se vad som hände under stormen Sandy,,, hela hus flöt bort o än idag har inte alla haft råd att bygga nytt,,, Helt ofattbart, försäkringarna täckte oftast inte 😲 Segelturen tog ca 3,5 timme o vi var mycket trötta när vi hoppade iland,,,, men då tog grannen fram ett kycklingsben, så vi kunde fånga krabbor med vår bur, vilka stora krabbor! Vår plan är nu att fånga ca 12 st, så det blir ett "kok" , men det ska vi låta grannen koka o äta!!! För i vårt hus finns inte så mycket köksgrejer.

Lördag och en dag på stranden, "strandade"

Åkte mot Longbeach men när staden slutade stod polisen o stoppade alla. Vi misstänker att det blåste för mycket på södra delen av ön. Det märks att folk är lediga för det är folk överallt. Hemma på vår gata o runt vår kanal håller man som bäst på att pyntar till 4 juli. Ska bli intressant att få se/ delta i det firandet.
Det blev att sola hemma !

RSS 2.0